1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’dan Gaziler Günü Mesajı

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’dan Gaziler Günü Mesajı

featured
gaziler günü mesajı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’dan Gaziler Günü Mesajı

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yontar, mesajında gazilik unvanının önemine vurgu yaparak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mirasına sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Yontar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muharip gazilik mertebesi, savaşa katılıp sağ dönen kahramanlarımıza verilen onurlu bir payedir. En büyük gazimiz, bu unvanı 19 Eylül 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi kararı ile alan vatanın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bu sebeple 19 Eylül, ülkemizde Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır.”

Yontar, Türk milletinin her zaman şehit ve gazilerini en güzel duygularla andığını ve onlara sonsuz sevgi ve saygı duyduğunu ifade ederek, bu anlamlı günün kahramanlara olan vefa ve minnet duygularının dile getirilmesi için bir fırsat sunduğunu belirtti.

“Unutulmamalıdır ki, o karanlık günlerde ülkemizin birliğine göz dikenlerin oyunlarını Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları nasıl bozduysa, bugün de Atatürk’ün izinden gidenler bu oyunları bozmaya muktedirdir. Ülkemizi bölmeye ve parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir,” diyen Yontar, mesajını, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilere minnet ve şükranlarını sunarak sonlandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar’dan Gaziler Günü Mesajı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bizi Takip Edin