1. Haberler
  2. Bölge
  3. Silah ve Uyuşturucu Kaçakçılarına operasyon

Silah ve Uyuşturucu Kaçakçılarına operasyon

featured
Silah ve Uyuşturucu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: Bir Şahıs Gözaltında

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova ve Çiftlikönü Mahallelerinde gerçekleştirilen operasyonda, S.A. isimli şüphelinin evinde çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve suç eşyası ele geçirildi. Jandarmanın istihbarat çalışmaları sonucu 18 Eylül 2024 tarihinde yapılan operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında, 4 adet 9 mm çapında tabanca, 1 adet 7.65 mm çapında tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca ve çeşitli çaplarda toplam 47 fişek bulundu. Ayrıca, 218 gram kubar esrar, 42 adet sentetik ecza, 1 adet hassas terazi, 1 esrar öğütme aparatı, 1 adet kama, 1 kelepçe ve 6 cep telefonu da ele geçirildi. Şüphelinin evinde yapılan aramada suçtan elde edildiği değerlendirilen 4 bin 755 TL’ye de el konuldu.

Gözaltına alınan S.A., işlemlerinin ardından Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilmek üzere adliyeye götürüldü. Jandarma ekipleri, suç unsurlarının tespit edilmesi ve suç örgütlerine karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Silah ve Uyuşturucu Kaçakçılarına operasyon
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bizi Takip Edin