Perşembe, Nisan 25, 2024

Ak Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanlığına Emine İstek atandı.

Ak Parti Genel Merkezi’nin aldığı karar doğrultusunda Ak Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanlığına Emine İstek atandı.

İlçe Başkanı Recep Biyik Açıkladı

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik “Akparti Tekirdağ Kadın Kolları Başkanımız Nihal Erdoğan Köşdere’nin tavsiyeleri, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva Çam’ın olurlarıyla Akparti Kapaklı Kadın Kolları Başkanlığına Emine Istek atanmıştır. Başkanımıza bu kutlu görevde başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.” şeklinde konuştu.

Başkan Mustafa Çetin’den tebrik

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’de yeni başkan Emine İstek ile bir fotoğrafını paylaşarak “Akparti Kapaklı Kadın Kolları Başkanlığına kıymetli kardeşim Emine İstek atanmıştır. Başkanımıza bu kutlu görevde başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun” dedi.

emine-istek-mustafa-çetin

Ercan Üçel’de tebrik etti

Ak Parti Kapaklı Eski İlçe Başkanı Ercan Üçel atama ile ilgili yaptığı açıklamada “Ak Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanlığına atanan, birlikte de yol yürüdüğümüz vefakar cefakar dava insanı Emine Istek hanıma başarılar diliyorum. Şimdiye kadar İlçemizde emeği geçen ve 2019 seçimlerinde çalışmaları ile tarihi bir ilke damgalarını vuran. Melek Öztürk Çiçek hanımefendiye ve tüm ekibine, daha önceden görev yapan tüm hanım kardeşlerimize teşekkürü borç biliriz. İlçemize ve İlimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER