Salı, Temmuz 23, 2024

Vize Belediyesi emekçileri unutmadı!

Vize Belediyesi tarafından yenileme ve büyültme çalışmaları süren işçi bekleme salonu 22.01.2021 tarihinden itibaren halkın kullanıma açıldı. Özellikle soğuk ve yağmurlu hava şartlarında işyerlerine gitmek üzere servis araçlarını bekleyen işçilerin sıklıkla kullandığı işçi bekleme salonu belediye ekipleri tarafından yenilenerek genişletildi.

İlçe otogarında halihazırda bulunan bekleme salonu yenileme ve modernize işlemleri sona ulaştı. Yeni haliyle artık daha fazla kişiyi içinde bulundurarak sabahın erken saatlerinde servislerini bekleyen işçilerin kötü hava şartlarından korunmasını sağlayacak.

141079900 5033551540020131 154821016655007143 o

Vize Belediyesi ekipleri tarafından yenilenen bekleme salonu içerisinde bekleyenlerin oturabileceği banklar ve bunun yanı sıra kişisel hijyenlerini sağlayabileceği el dezenfektanı ve bir de sıcak meşrubat otomatı bulunmakta.

 

“ÇALIŞMALARA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ.”

Yapılan yenilemenin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ercan ÖZALP “Covid-19 salgını nedeniyle hem dezenfekte çalışmalarına hem de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik olan çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda daha önceden oldukça küçük olan ve kullanılmayan bekleme salonunda iki dükkânı bir araya getirerek geniş bir alan yarattık. Ardından iç ve dış düzenlemesini yaparak Vize’mize yakışır bir salon haline getirdik. Böylelikle soğuk ve yağışlı havalarda emekçi kardeşlerimiz servislerini bu alanda güvenli bir şekilde bekleyebilecekler. Bu ve buna benzer çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER