Pazartesi, Mart 25, 2024

Eski Belediye Başkanı İsmet Şimşek hayatını kaybetti.

Hastalığı dolayısıyla bir süredir tedavi gören Karaağaç 2004-2009 Belediye Başkanlığı görevini yapan İsmet Şimşek hayatını kaybetti.

2004-2009 yılları arasında Kapaklı Belediye Başkanlığı görevini yapa İsmet Şimşek uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Şimşek’in ani ölümü tüm sevenlerini yasa boğdu.

Eski Karaağaç Belediye Başkanı Şimşek’in ani ölümü sonrasında Kapaklı’da siyasilerden taziye mesajları geldi.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Geçmiş dönem Karaağaç Belediye Başkanlarımızdan İsmet Şimşek ağabeyimizin vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Kendisine Cenab-ı Hak’tan rahmet, ailesine, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Kapaklı İyi Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin, “Karaağaç eski Belediye başkanı İsmet Şimşek vefat etmiştir. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. Kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Recep Biyik, “2004/2009 yılları arasında Karaağaç Belediye Başkanlığı, geçmiş dönem ilçe yönetim kurulu üyeliğide yapan kıymetli İsmet Şimşek ağabeyimiz Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur.Kendisine Allah(c.c)tan rahmet, ailesine, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER