Salı, Temmuz 23, 2024

Cüneyt Yüksel’e Coşkulu karşılama

Cüneyt Yüksel Tekirdağ’da coşkuyla karşılandı

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cüneyt Yüksel, parti genel merkezindeki görüşmelerin ardından Tekirdağ’a dönerek seçim kampanyasına başladı.

İl Başkanlığı önünde coşkuyla karşılanan Yüksel, partililere hitap ederek, Süleymanpaşa Belediyesi’ndeki projelerinin büyük bir kısmını tamamladıklarını ancak seçimi kazana kadar çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Yüksel, “Bu şehirde gerçek belediyeciliği, gönül belediyeciliğini yaşatmak için gece-gündüz çalışmaya var mısınız?” diye sordu.

Hayalleri Yetişemez

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, Yüksel’in adaylığını Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla açıkladı ve partililere hitaben, “Tekirdağ seçime adım adım yürürken dün kilometre taşlarından çok önemli bir gündü. Uzay çağına gidiyoruz. Bizim yapacaklarımıza onların hayalleri yetişemez” dedi.

Cumhurbaşkanımıza Armağan Edeceğiz

Yüksel ise kendisini destekleyenlere teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan minnettarlığını dile getirdi. “Allah nasip ederse Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni size armağan edeceğiz” sözü veren Yüksel, her kesime eşit hizmet götüreceğini vurguladı. “Cüneyt Yüksel Türk-Kürt-Alevi-Sünni ayrımı yapmaz, oy verdi-vermedi diye hizmet ayrımı yapmaz” diyen Yüksel, Tekirdağ’ın alt yapı sorunlarına odaklanacaklarını belirtti.

Çocukların Önemi

Adaylık sürecinde diğer partililere de değinen Yüksel, birlik ve beraberlik içinde güzel bir yarış olması temennisinde bulundu. Çocukların önemine vurgu yaparak, “1 Nisan’dan itibaren tüm çocukların özendiği bir Tekirdağ’da yaşayacağız” dedi. Yüksel, ilçe aday adayları ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek kampanya stratejilerini paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER