Perşembe, Temmuz 25, 2024

Binali Yıldırım Koçak Farma İlaç Tesisini ziyaret etti.

Binali Yıldırım Koçak Farma İlaç Tesisini ziyaret etti.

Ak Parti Edirne İl Kongresine katılmak üzere Edirne’ye ziyarette bulunan Eski Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Koçak Farma İlaç fabrikasını ziyaret etti.

Ziyarette Binali Yıldırım’ı Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve protokol üyeleri ile Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak ve Koçak Farma Genel Müdürü Uzm. Dr. Hakan Koçak karşıladı.

Yerli ve Milli aşının üretildiği tesisleri gezen Binali Yıldırım aşı üretiminin süreçleri ile ilgili Koçak Farma Genel Müdürü Hakan Koçak’tan birifing aldı. Sonrasında üretim tesislerini gezen Yıldırım’a Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak bir hediye sundu.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, “Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Kapaklı ilçemizde bulunan, Ülkemizin ilk yerli covid-19 aşısını üretecek olan Koçak Farma ilaç fabrikasını ziyaretine iştirak ettik.” dedi.

 

 

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER