Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Donacağız! İstanbul’a kar Kapaklı’ya kuru soğuk kaldı

Donacağız! İstanbul’a kar Kapaklı’ya kuru soğuk kaldı

Kapaklı kuru soğuk ile mücadele edecek. Cumartesi günü Kapaklı’da beklenen kar yağışı beklentilerin çok altında gerçekleşti. Ülke genelinde yaşanan soğuk ve kar yağışlı hava Kapaklı’da etkisini kuru soğuk olarak gösteriyor.

Sıcaklık -7 Dereye kadar düşecek

Önümüzdeki 3 gün boyunca sıcaklıkların gündüzleri maksimum 5 derece geceleri ise -7 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Özellikle aracıyla yola çıkacakların buzlanmaya karşı kış lastiklerini takmaları gerekiyor.

İstanbul’da Yoğun Kar Yağışı

16 Ocak 2021 soğuk hava sisteminden en çok etkilenen ilçe İstanbul oluyor. İstanbul’un birçok ilçesinden kar kalınlığı 5-7 cm civarında seyrediyor. Kapaklımız ise her zaman olduğu gibi kuru soğuklar ile mücadele edecek. Pandemi dolayısıyla evlerinde olan vatandaşlar bu sistemde de kar yağışına olan özlemlerini gideremediler.

Hafta Sonu Sıcaklıklar Artacak

21 Ocak 2021 Perşembe gününden itibaren Bölgemizde havaların ısınması bekleniyor. Özellikle Çarşamba gününe kadar devam edecek soğuk havalar Perşembe sonrasında 9 derece ve hafta sonu yine 12-13 derecelere çıkacak. Pazar günü ise yeni hava sisteminin yağmur bırakması bekleniyor.

17.01.2021 meteroloji

Barajlar dolmaya başladı

Son yağışlar ile birlikte Kırklareli’de bulunan barajların doluluk oranının %40 seviyelerine çıkması günün en güzel haberlerinden biri oldu. Özellikle İstanbul ve Trakya Bölgesine su sağlayan barajların yağış bakımından kurak geçen kış mevsiminde gelecek günlerde daha yoğun yağışlarla doluluğun %60 lara çıkması bekleniyor.

Belediye ekipleri yoğun şekilde çalışıyor

Kapaklı Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun kar mesaisine devam ediyor. Geçtiğimiz gece buzlanma olan yollarda tuzlama çalışması yapan ekipler buzlanma olan üst geçitlere tuzlama yaptı.

kapaklı-belediyesi-tuzlama

Teski’den don uyarısı haberimizi okudunuz mu?

 

 

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER