Cuma, Nisan 19, 2024

Arzu Özdemir görevinden istifa ettiğini açıkladı

Arzu Özdemir görevinden istifa ettiğini açıkladı

Arzu Özdemir Kapaklı Kent Konseyi Başkanlığını 2017 yılında Fahrettin Gür’den devir alarak Başkanlık görevine seçilmişti. Arzu Özdemir iş yoğunluğu ve pandemi dolayısıyla aldığı karar ile Kent Konseyi Başkanlığından istifa etti. 4 yıldır bu görevi başarı ile sürdüren Özdemir birçok projeye imza atmıştı.

Pandemi Süreci Vurgusu

Özdemir yaptığı açıklamada “Kent konseyi bir kentin ortak aklını, sivil gücünü ifade ve temsil eder, 2015 de kadın meclisi başkanlığı, 2017 de ise kent konseyi başkanlığına üyelerimiz ve genel kurul üyeleri tarafından layık görüldüm.

Görevlerim süresince kentin faydasına olacak sosyal sorumluluk projeleri, paneller, seminerler ve daha bir çok etkinliğe ekibimiz ve üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirdik.

Kent Konseyine Siyaset Karıştırmadım

Kent Konseyleri kamu yararına, gönüllülük çerçevesinde çalışan sivil toplum kuruluşları olduğu için görev sürem boyunca yaptığımız çalışmalara siyaset karışmaması hususuna özellikle dikkat ettim.

Fakat pandemi sebebiyle zorlaşan hayat koşulları ve iş yoğunluğu gibi nedenlerden ötürü istifa kararı aldım konuyla ilgili bilgilerinizi arz ederim, görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen yürütme kurulu üyelerine ve herkese teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

Candan Yüceer’den istifa yorumu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer Başkanlık görevinden istifa eden Arzu Özdemir’e istifa sonrası bir yorum yaptı.

İşte O yorum;

arzu özdemir-chp

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER