Pazartesi, Mart 25, 2024

Teski’den önemli don uyarısı

Teski bölgede yaşanan soğuk havalardan dolayı su saatleri ve tesisatlar için don uyarısı yaptı.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından özellikle su saati dışarıda bulunanlara karşı önemli uyarılar geldi. Yapılan açıklamada “Soğuk hava dalgası ve düşük sıcaklık değerleri sebebiyle don olaylarına karşı sayaç ve su tesisatlarını hava şartlarına karşı uygun şekilde koruyalım’ ifadesi yer aldı.

teski don uyarısı
teski don uyarısı

7/24 esasına göre hizmet veren Teski’yi Alo 185 Çağrı Merkezi numarasından arayabilirsiniz. 24 saat boyunca şikayetleri ve arızaları tespit eden Teski ekipleri arızaların tespitini kolaylaştırmak için arama yapıldığında uygulanması gereken bilgileri sıraladı.

İşte 185 numaralı hattı aradığınızda istenilen bilgiler;

Arızanın nereden kaynaklandığından tam olarak emin olunuz.
Tüm arıza kayıtlarında su abone numarası verilmesi gerekmektedir. 185 Arıza İhbar Servisini aramadan önce su abone numaranızı mutlaka yanınızda bulundurunuz ve güncel adresinizi mahalle, cadde, sokak ve bina numarası olarak bildiriniz.
Bina ana rögarlarınızda meydana gelen tıkanmalarda; rögar kapağını ekipler geldiğinde açık duruma getiriniz ve rögar içi katı atıkların mutlaka temizlenmesini sağlayınız.
Suyunuz akmıyor ise öncesinde; sayaç ve bina giriş vanasını kontrol ediniz.
Şebeke içme suyu şikâyetlerinizde; su kokuyor ya da bulanık akıyorsa ve depo suyu kullanmıyorsanız 185 Arıza ihbar servisini arayarak numune aldırabilirsiniz.
Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER