Cuma, Mayıs 10, 2024

Yoğun yağış geliyor. Pazar gününe dikkat!

Meteoroloji Dairesi Başkanlığı Kapaklı için yoğun yağış uyarısı yaptı. Yağışların Pazar gününden başlayarak üç gün boyunca devam etmesi bekleniyor. Yağışların Çarşamba günü kar yağışına dönüşme ihtimali var.

3 GÜN YAĞMUR VAR

Meteoroloji anlık hava durumu tahminlerini açıkladı. Kapaklı hava durumu raporunda yağışların Cumartesi gecesi başlayacağı ve Çarşamba gününe kadar sağanak yağışların ara ara devam edeceği bilgisine yer verildi. Ayrıca Lodos’un etkisiyle hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Kapaklı’da hissedilecek en düşün sıcaklık 6 derece en yüksek sıcaklığın ise 16 derece olması bekleniyor.

ÇARŞAMBADAN SONRA KAR YAĞABİLİR

Çarşamba gününden sonra yeni bir Soğuk hava dalgasına girecek olan Kapaklı’da kar yağışı ihtimali bulunuyor. Çarşamba gününden sonra sıcaklıklar 10 – 12 derece arasında düşecek. Havanın soğuması üzerine Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava kütlesi kar yağışına neden olabilir.

HAVA FORUM UYARDI

Hava Forum tahminlerine göre ise hafta içi kar yağışı gerçekleşme olasılığı var. Özellikle çarşamba günü lodos’un değişmesi ile Kapaklı’da kar yağışı görülme olasılığı var.

yoğun yağış

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER