Perşembe, Nisan 25, 2024

Kara Kış Geliyor! Kapaklı’ya Kar Yağışı Uyarısı

Kara Kış Geliyor! Kapaklı’ya Kar Yağışı Uyarısı

Beklenen kara kış geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni tahminlerini açıkladı. Yapılan tahminlere ve hava analizlerine göre Cuma gününden başlamak üzere Kapaklı’da kar yağışı bekleniyor.

Hava Soğuyacak

Havalar geçtiğimiz günlerde mevsim normallerinin üzerinden seyrediyordu. Ancak Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava dalgası ile Kapaklı’da hava sıcaklıklarının 10 – 12 derece düşeceği ve Cuma gününden sonra sıcaklıkların hızla sıfır derecenin altına düşmesi bekleniyor.

Cuma Günü Başlayacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı tahminde yağışların perşembe günü öğleden sonra yağmur ve sonrasında havanın soğuması ile sulu kar ve kar yağışı şeklinde görüleceği bilgisi verildi.  Özellikle cuma günü etkisini arttırması beklenilen kar yağışı ile ve havanın soğuması ile buz gibi bir hafta sonu bizleri bekliyor. Kar yağışı ile Trakya Bölgesininin tamamının bu sefer etkileneceği bilgisi verildi.

kara kış

Hafta Sonu Kar Yağışı var.

Kar yağışının hafta sonu da aralıklarla devam edece belirtilen tahminlerde Tekirdağ İlinde en çok etkilenecek ilçelerin başında Kapaklı geliyor. Bu yağışlar ile son günlerde barajlarda yaşanan kuraklığın bir nebze olsun çözüme kavuşması bekleniyor.

Şiddetli Fırtına Çatıları Uçurdu Haberimiz.

İlk Kar Düştü. 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER