1. Haberler
  2. Kapaklı
  3. Hesap verme kavgası darpla sonuçlandı

Hesap verme kavgası darpla sonuçlandı

hesap verme kavgası
hesap verme kavgası
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gezer’e ait bir alkollü mekanda hesap verme tartışması, darp olayına dönüştü. Müşteriler, ödedikleri hesaba itiraz ettikten sonra Gezer ve korumaları tarafından saldırıya uğradı.

Olay, İsmetpaşa Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı’ndaki mekanda meydana geldi. Eğlenmek üzere mekana gelen U.A. ve S.P., hesap istediklerinde 2 bin 500 lira olan hesabın 12 bin 500 lira olarak kesildiğini gördüler. Bu duruma itiraz eden müşterilere, Gezer ve korumaları müdahale etti. Çıkan gerginlik sırasında tekme ve yumrukların havada uçuştuğu bir kavga yaşandı. Müşteriler, darp edilerek mekandan uzaklaştırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri durumu kontrol altına aldı. Ancak kavga sırasında işletmenin yakınında bulunan bir araç kiralama şirketinin araçları da zarar gördü; tahmini hasar 200 bin lira civarında. Cengiz Gezer, zararları karşılayacağını belirtmesine rağmen, olay sonrası zararları karşılamadığı ve meclis üyesi kimliğini kullanarak tehditte bulunduğu iddia edildi.

Her iki taraf da birbirlerinden şikayetçi olurken, mekanda daha önce de benzer olayların yaşandığı öne sürüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Hesap verme kavgası darpla sonuçlandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin