Pazartesi, Mart 18, 2024

Takdir Belgesi velilere gitti, Birinci yarıyıl bitti

Takdir Belgesi velilere gitti, Birinci yarıyıl bitti

Takdir Belgesi velilere gitti. Eğitim ve Öğretimde birinci yarı yıl yeni tip koronavirüs salgının gölgesinde sona erdi. Mill Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Eğitim ve Öğretim yılı sonunda tüm velilere kendi imzasını taşıyan takdir belgesi vererek teşekkür etti.

Takdir Belgesi yayımladı

Twitter hesabından bir açıklama yapan Selçuk, “Uzaktan eğitim döneminde okul-aile iş birliğinin en güzel örneğini sergileyen kıymetli velilerimize şükranlarımızla” dedi.  Paylaşımın ekine bir takdir belgesi ekleyen Selçuk çok sayıda tebrik mesajı aldı.

takdir belgesi-2

Teşekkür Etti

Paylaşılan takdir belgesinde, “Sevgili anneler ve babalar, uzaktan eğitim döneminde çocuklarımızın eğitimine kesintisiz devam etmesi yönünde gösterdiğiniz özverinin farkındayız. Bu üstün gayretinizden dolayı sizlere takdir ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.” denildi.

Son Zili Çaldı

Bakan Ziya Selçuk birinci yarıyılın son zilini sembolik olarak çalarak, “Hepimiz en çok da çocuklar için unutulmaz bir dönemdeyiz. Yarıyıl tatil zilini, 81 ilden öğrencilerimizle buluştuğum ekranlar önünde çaldım, baharı hep birlikte okullarda karşılamak dileğiyle. Salgının seyri bizden yana olsun,15 Şubat’ta okul bahçelerinde duyalım seslerimizi.” dedi.

son zil

Veliler şaşkın

Özellikle E-OKUL sitesine girip kendilerine takdir aldıklarını gören veliler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Birçok veli sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan durumu olumlu karşıladı.

Yüz yüze eğitim yarıda kaldı

Birinci yarıyıl Koronavirüs etkisiyle geçti. Bilindiği gibi okullar bir dönem açılarak yüz yüze eğitim kısmı olarak başlatılmıştı. Ancak sonrasında artan vaka sayıları sonrasında yüz yüze eğitim bitirilerek online eğitim devam etti.

Veliler Öğretmen oldu

Özellikle bu süreçte çocuklar evlerinden derslerine girdiler. Bu süreci evde geçiren gençler sıkıldı bu durum velilere de yansıdı. Adete evde geçen günlerde veliler öğretmenlerin yaptığı görevi yaparak çocuklarının eğitimden uzak kalmalarını önledi.

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER