1. Haberler
  2. Gündem
  3. Reshad Strik Çocukları kimlerdir? Reshad Strik Boşandı mı?

Reshad Strik Çocukları kimlerdir? Reshad Strik Boşandı mı?

Reshad Strik çocukları
Reshad Strik çocukları
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reshad Strik Çocuklarının isimleri nedir? Reshad Strik eski eşinden boşandı mı? Reshad strik kaç çocuğu var gibi merak edilenler makalemizde.

Gamze Özçelik ve Reshad Strik Evlendi

Eski oyuncu ve model Gamze Özçelik, oyunculuk kariyerini bırakarak yardım projelerine yöneldi ve Umuda Koşanlar Derneği’ni kurdu. 2008 yılında oyuncu Uğur Pektaş ile evlenip, 2011’de boşanan Özçelik’in bu evlilikten Murathan adında bir oğlu bulunuyor. Sonrasında, uzun süre yardım projelerinde birlikte çalıştığı Reshad Strik ile evlenerek hayatına yeni bir sayfa açtı. Bu evlilik, sosyal medyada paylaşılan düğün fotoğraflarıyla duyuruldu.

Reshad Strik’in Eski Evliliği ve Çocukları

Geldik Reshad Strik çocuklarının isimlerine, Reshad Strik 2010 yılında Saraybosnalı ekonomist Sabina Pitić ile evlendi. Bu evlilikten Merje ve Omar adında iki çocukları oldu. Sabina Pitić, Saraybosna Üniversitesi Ekonomi ve İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra kariyerine Texas A&M Üniversitesi’nde devam etti ve şu anda EspyBosnia’nın CEO’su olarak görev yapıyor. Reshad strik çocukları eski eşindendir.

Boşanma ve Yeni Evlilik

Reshad Strik ve Sabina Pitić’in boşanma tarihi tam olarak bilinmese de, Strik’in Gamze Özçelik ile evlenmesi çiftin ayrıldığını doğruluyor. Bosna kökenli Avustralyalı oyuncu Strik, Türkiye’ye geldikten sonra TRT Belgesel’de ‘Ailenin Yeni Üyesi’ programıyla tanındı ve ‘Filinta’ ile ‘Diriliş Ertuğrul’ gibi yapımlarda yer aldı. Şu anda Umuda Koşanlar Derneği ile insani yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Gamze Özçelik Kimdir?

1982 doğumlu Gamze Özçelik, kariyerine modellik yaparak başladı ve ardından oyunculuğa yöneldi. 2012 yılında oyunculuk kariyerini bırakarak tesettüre girdi ve kendini yardım projelerine adadı.

Reshad Strik Kimdir?

22 Haziran 1981’de doğan Reshad Strik, Boşnak kökenli bir Avustralyalı aktördür. Hollywood’da ‘Tepenin Gözleri’ filmiyle tanınan Strik, 2013’te Türkiye’ye gelerek çeşitli dizilerde rol aldı. Üç çocuk babası olan Strik, şu anda insani yardım faaliyetlerinde aktif bir rol üstleniyor.

Bu bilgiler ışığında, Reshad Strik’in Sabina Pitić ile olan evliliğinin sona erdiği ve yeni hayatına Gamze Özçelik ile devam ettiği anlaşılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Reshad Strik Çocukları kimlerdir? Reshad Strik Boşandı mı?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin