Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmeni Mustafa Bülbül ve Velilerin destekleriyle örnek bir 23 Nisan videosu yayımladı.

23 NİSAN DEMEK TEMALI VİDEO

Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu 1-B sınıfı öğrencileri çektikleri ’23 Nisan Demek’ temalı video ile takdir topladı. Sınıf Öğretmeni Mustafa Bülbül ve velilerin izinleri ile yayınlanan videoda sınıfta bulunan öğrenciler duygularını kısa videolar ile dile getirdi.

Yaşadığımız zor günlerde evlerinde kalan öğrenciler adete 23 Nisan coşkusunu evlerini bir şenlik alanına çevirerek yaşadılar. Her öğrenci kendisine bir Atatürk köşesi yaparak oluşturdukları kısa videoları öğretmenlerine yolladı. Bir araya getirilen görüntüler ile 1.sınıf öğrencilerinin çok şirin ve bir o kadarda gururlu videoları hem gülümsetti hemde gururlandırdı. Bizlerde Kapaklihaber.net olarak bu video da emeği geçen geleceğimizin teminatı çocuklarımızı kutlar, Sınıf Öğretmenleri Sayın Mustafa Bülbül’e şükranlarımızı sunarız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.