Pazartesi, Nisan 15, 2024

Çağlar Bütün’den 23 Nisan Kutlama Mesajı

Çağlar Bütün’den 23 Nisan Kutlama Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün bir basın açıklaması ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama ve Ramazan ayı mesajı yayımladı.

Çağlar Bütün Kutlama Mesajında; ‘Cumhuriyetimizin temeli demokrasimizin olmazsa olmazı Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 100. yılını büyük bir gurur ile kutluyoruz.
Büyük mücadelelerle ve  adanmışlıklarla kurulan her türlü ideolojinin ve siyasi hareketin özgürce temsil edildiği  milletimizin yegane temsilcisi olan Gazi Meclisimiz 100 yıldır görevinin başındadır. Elbette görevi bu zamana kadar kolay olmamış, bundan sonra da kolay olmayacaktır.
Milliyetçi Hareket Partisi, Lideri ve Milletvekilleri ile Türk Milletinin refahı ve geleceği için 51 yıldır Gazi Mecliste canla başla mücadele etmektedir.
Türkiye büyük millet meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk meclisimizin açılışı münasebeti ile o günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmiştir. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha yad ediyor, saygıyla anıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle salgından dolayı, eğitim ve öğretime ara verilmesiyle birlikte evlerinde kalarak parkların, sokakların ve okulunun özlemini çeken yavrularımızın Bayramlarını en içten duygularımızla kutluyoruz.
Bu mutlu ve kutlu günde aynı zamanda 11 ayın sultanı gözümüzün nuru Ramazan ayını da idrak etmeye başlayacağız. Bu sene bir çok güzelliklerden yoksun ve uzak durarak ibadetlerimizi gerçekleştirecek olmamızın hem mutluluğunu, hemde hüznünü birlikte yaşıyoruz.
Mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine güzellikler getirmesi  ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması için yüce Allah’a dua ediyoruz. Umuyoruz ki sosyal mesafeyi korursak ve evlerimizde biraz daha sabredersek bu kötü günler geride kalacak Allah’ın izniyle Ramazan Bayramını büyüklerimizin yanında, çocuklarımızın sokaklardaki neşeli sesleriyle kutlayacağız. Saygı ve sevgilerimle…’ dedi.
23 Nisan 1-B Sınıfı videosunu izlediniz mi?
Çağlar Bütün Milliyetçiler gününü kutladı haberimizi okudunuz mu?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER