Çerkezköy’de bir kişi daha koronavirüsten hayatını kaybetti.

Çerkezköy’de bir kişi daha koronavirüsten hayatını kaybetti. Çerkezköy’de esnaflık yapan Engin Dağ (39) geçtiğimiz günlerde koronavirüs hastalığına yakalanmıştı. Hastalığa yakalandığı günden bu yana Çerkezköy Özel Optimed Hastanesinde yatıyordu. Durumu ağırlaşan Engin Dağ Yoğun Bakım Ünitesine alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde gazetemiz üzerinden yaptığımız duyuru ile B Rh (-) kan grubunda Covid-19’u yenmiş plazmaferez bağışçı aranıyor ilanı vermiştik.

Covid-19’a yenik düştü.

Çektiği video ile covid-19’un ne kadar lanet bir hastalık olduğuna dikkat çekmişti. İşte o sözler;

Değerli dostlarım ben koronavirüs denen illete yakalandım. O kadar kendime dikkat etmeme rağmen gözle görülmeyen elle tutulmayan bir nalet birşeydir. Hiç bu işin şakası yoktur. Lütfen herkes dikkat etsin evinden çıkmasın. Çekilecek gibi değil. Allah herkese yardım etsin. İnşallah atlatacağım. Ama Allah bu hastalığı düşmanıma vermesin. Gerçekten bu hastalık çok kötü birşey. Ben kendime o kadar dikkat ettiğim halde bu hastalığa yakalandım. Lütfen dikkat edin evinizde kalın. 

koronavirüs can kaybı

Sözleri sonrası geçtiğimiz gün durumu ağırlaşan Çerkezköy’ün esnaflarından 39 yaşındaki Engin Dağ tedavi görmekte olduğu hastanede koronavirüsten hayatını kaybetti. Dağ’ın cenazesi İstasyon Camiinden kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığına defnedildi. Defin esnasından alana koronavirüs önlemleri kapsamında kimse alınmadı.

1 Mayıs Koronavirüs vaka durumu haberimizi okudunuz mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.