Cuma, Temmuz 26, 2024

Ziraat Bankası destek kredi başvurusu 6 ay ödemesiz sonucu

Ziraat Bankası destek kredi başvurusu 6 ay ödemesiz sonucu nasıl alınır?

Ziraat Bankası destek kredi başvurusu 6 ay ödemesiz sonucu belli oldu mu? Ziraat Bankası 10000 TL kredi 6 ay geri ödemesiz seçeneklerine çok sayıda vatandaş başvuruda bulunmuştu. Uygun kredi faiz oranları ile 6 ayı hiçbir ücret ödemeden alınabilen bu kredi ile koronavirüs döneminde zor durumda kalan vatandaşların bir nebze olsun ekonomik olarak rahatlama yaşamaları hedeflenmişti. Bu dönemde binlerce insan Ziraat Bankası destek kredi başvurusu yaptı. Ancak son günlerde Ziraat Bankası kredi başvurusu sonucu gelmedi diyerek bir çok vatandaş şikayette bulunuyor.

Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz bireysel kredi başvuru formülü nasıl olmalı?

Ziraat Bankasından 6 geri ödeme yapmadan destek kredisi başvurusu yapmak için yapmanız gereken Ziraat Bankası resmi web sitesine girerek aşağıdaki başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanız olacaktır. Ziraat Bankası 6 ödemesiz başvuru formülü ise bu formu eksiksiz bir şekilde doldurmanız da yatıyor. Bu formu düzgünce doldurup başvurunuzu yapınız.

Ziraat Bankası destek kredi başvurusu 6 ay ödemesiz sonucu

Ziraat Bankası Bireysel Destek Kredisi Sonucunu Nasıl Öğrenebilirim?

Peki Ziraat Bankası kredi çekme için gerekli evraklar neler? Öncelikle krediniz onaylandıysa size banka formu üzerinden verdiğiniz kayıtlı cep telefonunuz üzerinden bir onay mesajı gelmesi gerekiyor. Gelen bu mesaj ile başvurunuzu tamamlamak için sizden gerekli evraklar istenecek bu evrakları tamamladıktan sonra başvurunuzun tamamlanması sağlanacak. Ayrıca Ziraat Bankası Başvuru sorgulama ekranı ile de bu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

ziraat bankası kredi sonucu sorgulama ekranı

Ziraat Bankası kredi çekme koşulları 2020 yılı başvuruları

Ziraat Bankası destek kredi başvurusu 6 ay ödemesiz sonucunun kısa zamanda olumlu yada olumsuz olarak sonuçlanması bekleniyor. 6 ay geri ödemeden alınacak bu kredi de ise aranan başlıca kriterler aylık gelirinizin 5000 TL altında olması olarak biliniyor. Dar Gelirli vatandaşların bu kredi seçeneği ile ekonomik güçlük çektikleri bu günleri atlatmaları hedefleniyor. Ziraat Bankası müşteri olun ya da olmayın bu krediyi almaya hak kazanabiliyorsunuz. 2020 yılı içinde yaşanan koronavirüs krizi nedeniyle devletin önlem paketi kapsamında yaptığı bu uygulama sayesinde sizde 10000 TL değerinde bireysel destek kredisi alabilirsiniz.

Ayrıca çekmek istediğiniz kredinin faiz oranlarını öğrenmek için Ziraat Bankası Kredi Hesaplama aracı ile bunun kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Ziraat Bankası bireysel kredi ile birlikte konut kredisi, Zirai kredi, Taşıt kredisi gibi seçenekleri de size sunmaktadır.

Ücretsiz Maske Nasıl alınır haberimize baktınız mı?

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER