Pazartesi, Mart 25, 2024

Ptt Ücretsiz Maske Dağıtıyor. Bir Tıkla alabilirsiniz.

Ptt Ücretsiz Maske Dağıtıyor. Bir Tıkla alabilirsiniz.

Ptt Ücretsiz Maskeleri Dağıtıyor. Bir Tıkla alabilirsiniz. Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Ülkemizi de derinden etkileyen koronavirüs salgınına karşı önlemler devam ediyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında yayımlanan son genelgeyle artık market, pazar, iş yeri gibi toplu alanlarda maske takılması zorunlu hale getirilmişti.

PTT İŞSİZLİK MAAŞI NASIL YATACAK?

Bu durum maske ve eldiven fiyatlarının artmasına neden olmuş. Birçok fırsatçı firma ortaya çıkmış. Bir maske 10 tl gibi fiyatlardan yüksek fiyatlardan satılmaya başlanmıştı.

Buna göre Sağlık Bakanlığı ve Ulaştırma Altyapı Bakanlığı tarafından birlikte yaptıkları çalışma başladı. Bu çalışma sonucunda 65 yaş üstü 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı olma vatandaşlar hariç geri kalan tüm vatandaşlara ücretsiz maske dağıtılacak. 

Maske almak isteyen vatandaşlarımızın bedava maske almak için PTT’nin online alışveriş sistemi olan ePTTAVM üzerinden başvurularını yapmaları gerekiyor. Ancak bu bedava maske uygulaması haftada 1 kere 5 adet maske almak üzere uygulanacak.Talepler doğrultusunda maskeler vatandaşların evlerine kargo ile teslim edilecek.

Ücretsiz Maske için buraya tıkla.

cretsiz maske cretsiz maske 1

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER