Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Tekirdağ Valiliği Koruma Polisi Covid-19’dan hayatını kaybetti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın koruma polisi Atilla Gökçeoğlu korona virüsten hayatını kaybetti.

Geçirdiği böbrek nakli sonrasında koronavirüse yakalanan Gökçeoğlu uzun süredir entübe olarak tedavi altına alınmıştı. Hastanede tedavisi süren 2 çocuk babası polis memuru Atilla Gökçeoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ölüm haberiyle ilgili bir açıklama yapan Vali Aziz Yıldırım, “Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile vefat eden değerli mesai arkadaşım Polis Memuru Atilla Gökçeoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve hayırlı sabırlar dilerim. Daima iyi anılarla hatırlayacağımız bir arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Başımız sağ olsun.” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak taziye mesajında, “Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli, Valimiz Sayın Aziz Yıldırım’ın Koruma Ekibinde yer alan Polis Memuru Atilla Gökçeoğlu’nun vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet, acılı ailesine, sevenlerine, Sayın Valimize ve Emniyet Teşkilatımıza, baş sağlığı ve sabır diliyorum.”

Kaynak Haber: Tekirdağ Odak Gazetesi

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER