1. Haberler
  2. Tekirdağ
  3. Maçta polise yumruklu saldırı

Maçta polise yumruklu saldırı

yumruklu saldırı
yumruklu saldırı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne’de oynanan Edirnespor-Zonguldakspor maçında yaşanan olaylar sonucunda polise yumruklu saldırı yapan Zonguldaksporlu iki taraftar gözaltına alındı.

Nesine 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Edirnespor, 6. hafta maçında kendi sahasında Zonguldakspor’u ağırladı. Tunca Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında, stattan çıkıp tekrar içeri girmek isteyen Zonguldaksporlu taraftarlar ile güvenlik görevlileri arasında gerginlik yaşandı.

Olay sırasında taraftarlardan S.K., görevli polis memuru E.D.’ye yumruk attı, M.B. ise memura hakaret etti. Yapılan kontrollerde iki taraftarın da alkollü olduğu tespit edildi ve polis tarafından gözaltına alındılar.

Saldırıya uğrayan polis memuru E.D., başından yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Maç sonunda Zonguldakspor, karşılaşmayı 1-0 kazandı. Karşılaşmanın ardından Zonguldaksporlu oyuncular ve taraftarlar, polis eşliğinde güvenli bir şekilde stattan ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Maçta polise yumruklu saldırı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin