Pazartesi, Mart 25, 2024

Vali Aziz Yıldırım ilaç üretim tesisi temel atma törenine katıldı.

Vali Aziz Yıldırım ilaç üretim tesisi temel atma törenine katıldı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Ergene’de bulunan Polifarma ilaç fabrikasının ek üretim tesisi temel atma törenine katıldı.

1.Organize Bölgesi Ergene de bulunan Polifarma İlaç 2011 yılından bu güne sağlık sektöründe hizmet vermektedir. Fabrika içerisinde bulunan mevcut 77 bin metrekarelik alana ek olarak  inşaa edilecek 13 bin metrekarelik ek üretim tesisi üretim kapasitesini arttıracak. Yeni tesis içerisinde akıllı depo mekik sistem ve altı farklı üretim alanı yer alacak.

Temel Atma töreni ile ilgili bir açıklama Yapan Vali Aziz yıldırım şunları söyledi;

Temelini attığımız bu tesisin ülkemize, ilimize hayırlı olmasını, insanlığa faydalı olmasını diliyorum.

Temel atma törenine ayrıca, Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Polifarma İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Kumrulu, Polifarma İlaç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vildan Kumrulu ve firma yetkilileri de katıldı.

Polifarma İlaç hakkında

Polifarma ilaç 1986 yılında istanbul’da kurulmuştur. Kurulduğu yıldan 2010 yılına kadar serum üretimini Çatalca’da bulunan üretim tesislerinde yaptı. Özellikle ürettikleri parenteral solüsyon ile ülkenin en büyük sağlık tedarikçilerinden biri haline gelmiştir. Teknolojiye yaptığı yatırımlar ile hedeflerini hep bir adım ileriye koymuştur. 2009 yılında Çorlu üretim tesislerinin yapımına başlanmıştır. Mart 20111 yılında Türkiye’nin en büyük parenteral solüsyon üretim tesisini günümüz teknolojilerine uygun şekilde kurmuştur. “Sizin Temel İhtiyacınız, Bizim Amacımız Sağlık” çıktıkları yolda ülkemizdeki sağlık ve insan kuruluşlarının temel ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Polifarma iş ilanları için kariyer.net sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER