Pazartesi, Mart 25, 2024

Kapaklı Hava Durumu – Kapaklı’ya fırtına uyarısı yapıldı!

Kapaklı’da fırtına etkili oluyor. Kapaklı Hava durumu nasıl olacak?

Kapaklı Hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklığı düşüyor. Koronavirüs karantinasında bulunan Kapaklı halkı pazar gününü yoğun bir fırtına ve yağmur altına evlerinde geçirdi. Peki yeni haftada Kapaklı’nın hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Dairesinden yapılan açıklamada vatandaşlar Çatı uçması, Ağaç devrilmesi gibi durumlara karşı uyarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamalarda haftanın ilk günü olan pazartesi günüde Kapaklı’da aralıklarla sağanak yağmur ve fırtına devam edecek.  Özellikle ihtiyaçları için dışarı çıkmak zorunda olan vatandaşlarımızın sağanak yağmur ve fırtınadan dolayı tedbirlerini almaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Yeni Haftada Kapaklı Hava durumu gece 5 derece gündüz 8 derece olarak açıklandı.

Kapaklıda fırtına

Salı günü güneşin yüzünü göstereceği Kapaklı’da hafta sonuna doğru rüzgarın gücü ve yağışlı hava yerini güneşli bir havaya bırakacak ancak dışarı da ki koronavirüs tehtidinden dolayı dışarı çıkmak zorunda olan vatandaşların maske ve eldiven kullanmalarını önemle rica ediyoruz.

Meteoroloji Dairesinden Yapılan Açıklama Şu Şekilde;

Marmara Bölgesinde Fırtına Bekleniyor!

Beklenen Hadise -Fırtına

Beklendiği Yer

Bu gece saatlerinden itibaren Trakya, İstanbul, Yalova ve Çanakkale ile Balıkesir’in kıyı kesimlerinde başlayacak olan kuvvetli rüzgarın(30-60 km/sa); sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına (60-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek, ulaşımda aksamalar ile ağaç ve direk devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

05.04.2020 06:00-07.04.2020 21:00

Hadisenin Şiddeti

Kuvvetli Fırtına

Oluşması Muhtemel Riskler

Çatı Uçması – Ağaç veya Direklerin Devrilmesi – Ulaşımda Aksamalar

Alınabilir Tedbirler

Fırtınadan Korunma Yöntemleri

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER