Cuma, Temmuz 26, 2024

Kapaklı Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor.

Kapaklı Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in büyük çabaları sayesinde gerçekleştirilen işbirliği sonucunda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan ÇOSB Kapaklı Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor.

Temeli AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel Mustafa Yel Attı.

Hastanenin temelini atan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte hastane şantiyesini ziyaret etti. ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’den yapılan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldılar.

ÇOSB Öncülüğünde yapılıyor

Yeni Hastanenin Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin öncülüğünde yapılan bir protokol çerçevesinde inşa edildiği belirtiliyor.

Toplamda 100 yatak kapasitesine sahip olacak olan hastane, 70 dönüm arazi üzerine kuruluyor ve toplamda 20 bin metrekare kapalı alanda hizmet sunacak. Hastane, son teknoloji cihazlarla donatılacak ve modern tıbbi olanaklar sunacak.

Helikopter inebilecek

Ayrıca 274 araçlık açık otopark ve 1 helikopter pisti de hastaneye ayrılan alanlar arasında yer alıyor. Hastanenin önemli bölümlerinden biri olan Mikrocerrahi ve Yanık Ünitesi, bölgedeki sanayi faaliyetlerinden kaynaklanabilecek olası iş kazalarına karşı büyük bir önem taşıyor. Hastanede 42 poliklinik, 5 ameliyathane ve 14 yoğun bakım ünitesi de bulunacak.

Kapaklı Devlet Hastanesi tahlil sonuçları için Kapaklı Devlet Hastanesi resmi sitesi

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER