1. Haberler
  2. Gündem
  3. TV100 kimin siyasi görüşünü yansıtıyor? TV100 Kimin?

TV100 kimin siyasi görüşünü yansıtıyor? TV100 Kimin?

Tv100 kimin siyasi görüşü
Tv100 kimin siyasi görüşü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tv100 kimin siyasi görüşüne daha yakın bir kanaldır? TV100 hakkında bilmediklerinizi derkedik. TV100 kimin hangi partiye daha yakın? gibi sorularınızın cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

TV100 Ne Zaman Kuruldu?

TV 100, 15 Temmuz 2014 tarihinde Balıkesir’de On TV Radyo ve Televizyon Yayıncılık A.Ş. bünyesinde yerel bir kanal olarak faaliyete geçti. Kanalın kurucusu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Ahmet Edip Uğur’un oğlu olan İsmail Uğur’dur.

TV100’ün Sahibi Kimdir?

İsmail Uğur, kanalı Show TV’nin eski çalışanlarından Alican Değer’e 2 milyon TL karşılığında sattı. Bu satış sonrasında kanal, Balıkesir’den İstanbul’a taşınarak ulusal yayın yapma imkânı buldu. İstanbul’a taşındıktan sonra, ulusal düzeyde tanınmış gazetecileri ve televizyoncuları bünyesine kattı. Alican Değer daha sonra kanalı Diyarbakırlı iş adamı Necat Gülseven’e devretti. Gülseven, ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ile evli ve bu evlilikten iki çocukları bulunmaktadır.

TV100’ü Kim Yönetiyor?

TV 100’ün Medya Grup Başkanlığı görevini Murat Kelkitlioğlu yürütmektedir. Genel Yayın Yönetmeni ise kanalın eski sahibi Alican Değer’dir.

TV 100 Kimin Siyasi Görüşünü yansıtıyor? 

Peki TV100 kimin siyasi görüşünü yansıtan bir kanal olabilir? Programlarında her görüşten isim ve farklı siyasi partilerden temsilcileri ağırlayarak tarafsız bir yayın politikası izlemektedir. Habertürk, CNN Türk ve NTV gibi kanalların aksine, haber sunumlarında daha az politik bir yaklaşım sergilediği değerlendirilmektedir. Kanalın yayın anlayışı, “merkezde duran” bir profil çizmektedir.

TV 100 Frekans Bilgileri

TV 100, Türkiye genelinde Türksat uydusu üzerinden yayın yapmaktadır. Frekans bilgileri şu şekildedir:

  • Kanal Adı: TV 100
  • Frekansı: 12729
  • Polarizasyon: Dikey (V)
  • Kapsama: Batı
  • SR: 30000

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
TV100 kimin siyasi görüşünü yansıtıyor? TV100 Kimin?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin