1. Haberler
  2. Tekirdağ
  3. Vize Düğün Salonunda sona doğru

Vize Düğün Salonunda sona doğru

featured
Vize düğün salonunda
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vize Düğün Salonunda eksiklikler tamamlanıyor

Vize Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olan 100. Yıl Sosyal Tesisi’nin yapımı hızla devam ediyor. Proje kapsamında yer alan kapalı ve açık düğün salonlarının inşaatında son aşamaya gelindi. Belediye Başkanı Ercan Özalp, çalışmaları yerinde inceleyerek düğün salonunun kısa süre içerisinde tamamlanıp halkın hizmetine sunulacağını duyurdu.

Başkan Özalp, yaptığı açıklamada, 100. Yıl Sosyal Tesisi’nin Vize halkı için önemli bir sosyal alan olacağını vurguladı. Modern tasarımıyla dikkat çeken düğün salonu, hem kapalı hem de açık alanlarıyla özel günlerde rahatça kullanılabilecek. Başkan Özalp, tesisin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların kaliteli bir sosyal ortamda buluşabileceğini belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamada, projenin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete gireceği ifade edilirken, düğün salonunun bölgedeki sosyal yaşama büyük katkı sağlayacağına dikkat çekildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Vize Düğün Salonunda sona doğru
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin