1. Haberler
  2. Vize
  3. Kafa Kafaya Feci Kaza: 4 Yaralı

Kafa Kafaya Feci Kaza: 4 Yaralı

feci kaza
feci kaza
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vize’de meydana gelen feci kazada, bir taksi ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

İddiaya göre S.G. idaresindeki 39 T 0678 plakalı taksi, Çoban Çeşme mevkiinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve G.S. yönetimindeki otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta da önemli hasarlar oluşurken, araçlardaki sürücüler ile H.A. ve C.S. isimli yolcular yaralandı.

Olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla Vize Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Kazanın nedeni henüz bilinmiyor

Kazanın meydana geldiği bölgedeki incelemelerde bulunan polis ekipleri, olayın tüm detaylarını araştırıyor. Sürücülerin alkol veya uyuşturucu etkisi altında olup olmadığı, araçların teknik incelemesi gibi konuların incelendiği öğrenildi.

Yetkililer sürücüleri dikkatli olmaya davet etti

Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, sürücüleri dikkatli olmaya ve trafik kurallarına uymaya davet etti. Özellikle yağışlı havalarda ve virajlı bölgelerde hız yapmaktan kaçınılması gerektiği konusunda uyarıda bulunan yetkililer, kazaların büyük acılara yol açabileceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Kafa Kafaya Feci Kaza: 4 Yaralı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin