Pazartesi, Mart 18, 2024

Kapaklı Koronavirüs haritası yayınlandı

Kapaklı Koronavirüs haritası yayınlandı

Tekirdağ’da en çok vaka Kapaklı ve Çerkezköy’de – Koronavirüs Haritası Yayınlandı. Bugün yapılan Bilim Kurulu toplantısından sonra Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca basın mensuplarının karşısına geçti. Covid-19 salgını ile ilgili 7 Nisan 2020 itibariyle son vaka sayılarını ve salgının boyutlarını bir kez daha anlattı.

KAPAKLI VAKA SAYISI ARTIŞI SÜRÜYOR.

Bakan Koca yaptığı açıklamasında bireysel izolasyonun önemini bir kez daha vurguladı. Evde kalma çağrılarına uyulması gerektiğini bu iki haftanın kritik önem taşıdığını belirtti. Öte yandan bugün Türkiye genelinde yapılan test sayısını 20 bin yirmi üç, toplam bugün ki vaka sayısının 3 bin sekiz yüz doksan iki olduğunu açıkladı. Bugün yaşanan vefat sayısı 76 artarak toplam vefat sayısının 725 olduğunu vurgulayan Koca 256 yeni hastanın bugün taburcu olduğunu duyurdu. Bu şekilde toplam Vaka sayısı 34109, Toplam Ölüm sayısı 725, Toplam Yoğun Bakımda hasta sayısı 1474, toplam entübe hasta sayısı 987, toplam iyileşen hasta sayısını 1582 olarak açıkladı.

Kapaklı Koronavirüs Haritası detayı var.

Açıklamalarına Grafik ve haritalar üzerinden devam eden Bakan Koca’nın özellikle İl İl Koronavirüs yoğunluk haritasına dikkatli bakıldığında Kapaklı ve Çerkezköy için vaka yoğunluğu dikkat çekti. Haritada Tekirdağ İlinde en çok yoğunluğun bulunduğu bölge Kapaklı ve Çerkezköy birleşik olarak, sonrasında Çorlu ve Süleymanpaşa olarak gösterildi. Halen Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan Sanayi kuruluşlarında binlerce işçi çalışmalarına devam ediyor. Covid-19 harita bilgilerini il il şeklinde aşağıda görebilirsiniz. 7 Nisan Türkiye Corona Yoğunluk Haritasında en yoğun salgının yaşandığı ilin İstanbul olduğu gözlendi.

Aşağıdaki tabloda günün gün koronavirüs test sayılarına göre vaka artış oranları belirtilmiştir. Bu tabloda ki duruma göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Test sayısına göre vaka oranlarının azalma gösterdiğini dile getirdi.

Aşağıdaki tabloda ise cinsiyete göre Koronavirüs salgınına yakalanma oranları belirtilmiş. Bu oranlara göre 20 yaş altı ve 65  yaş üstü vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma yasağının etkilerini gösterdiği görülüyor. Öte yandan bu güne kadar en çok enfekte olan yaş grubu ise 25 – 40 yaş aralığında olduğu tabloda görülüyor. Yine Erkekler kadınlara oranla daha fazla koronavirüse yakalanıyor. Mavi çizgiler kadın enfekte vakaları mavi çizgiler erkek enfekte vakaları gösteriyor.

Ziraat Bankası 6 ay geri ödemesiz kredi sonucu haberini okumak ister misiniz?

Koronavirüs yoğun bakım ünitesi görüntüleri haberimizi okudunuz mu?

Kapaklı Koronavirüs yoğunluk haritası güncel haberimizi okudunuz mu?

Sokağa Çıkma Yasağı ne zaman bitiyor? haberimizi okudunuz mu?

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER