Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Çile Bitiyor Pınarça Yoluna Kavuşuyor. Yol Müjdesi!

Çile Bitiyor Pınarça Yoluna Kavuşuyor. Yol Müjdesi!

Kapaklı HaberÇile Bitiyor Pınarça Yoluna Kavuşuyor. Uzun bir süredir yapımına başlanamayan adet çile yoluna dönüşen Pınarça-Kapaklı yolu sonunda yapılıyor. Yol Müjdesini Sosyal Medya hesabı üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı ilçe Başkanı Erdinç Yılmaz duyurdu. Yılmaz Açıklamasında; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlatılan çalışmalar doğrultusunda altyapı çalışmaları tamamlanan Pınarça Mahallesi’ne bağlanan yolumuzun ihale süreci tamamlandı. Yol çalışmaları 7 Nisan (bugün) itibariyle başlamış olup. 15 gün içerisinde tamamlanması beklenmektedir.” dedi.

İhale Süreci Tamamlandı.

Uzun bir zamandır bozuk olan ve özellikle Kapaklı Pınarça arasında gidip gelen vatandaşların çile yolu olarak nitelendirdiği yolun yapımı için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını tamamladı. İhale süreci tamamlanan yolun yapımına 7 Nisan itibariyle başlandı. Yolun yapılması ile Pınarça Mahallesinin Kapaklı İlçe Merkezi ile ulaşımının rahatlayarak mahalleye ulaşım daha da hızlanması bekleniyor. Yol yapım çalışmalarının 15 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

YILMAZ’DAN ALBAYRAK’A TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz yaptığı paylaşımın devamında; “COVİT-19 ile mücadelede olduğu gibi hizmetlerine ara vermeden devam eden hem sosyal belediyecilik örnek olan hem de örnek projeleriyle sürekli yanımızda olan sevgi ve saygı çerçevesinde tek sevdası memleket sevdası olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Kadir Albayrak kutlar hizmetlerinin devamını dilerim.” dedi.

ile yolu

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER