Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Tekirdağ’da Kiralık Araç Firmaları ve Günübirlik Evler Denetlendi

Tekirdağ’da halk düzeninin sağlanması amacıyla kiralık vasıta firmaları ve günübirlik kiraya bahşedilen evler denetlendi.

Tekirdağ İl Güvenlik Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması nedeniyle kiralık araç firmaları ile rezidans, apart daire ve stüdyo evler biçiminde günübirlik kiralanan evler denetlendi. Kiralık vasıta firmalarında ve günübirlik kiraya bahşedilen evlerde terörle mücadelenin etkili bir şekilde yürütülmesi, genel emniyet ve genel sağlık açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, suça karışmış şahısların takibi yakalanması ve kayıt dışı ekonomi ile uğraş edilebilmesi nedeniyle arama ve kontrol yapıldı.

Tekirdağ genelinde 25 takım ve 69 personelle 82 kiralık vasıta firması denetlendi. Bu işyerlerinden birine KABİS sistemine kayıt olmamaktan 12 bin 584 TL ve 6 işyerine kiralayan şahıs bilgilerini sistem üzerinden bildirmediğinden 37 bin 644 TL yönetimsel para cezası uygulandı.

Ayrıca 22 takım ve 56 personelle denetlenen 107 günübirlik kiraya verilen evden birine bildirimde bulunmamaktan 5 bin 942 TL idari para cezası uygulandı. – TEKİRDAĞ

sizlere kapaklihaber.net farkıyla sunulmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER