1. Haberler
  2. Tekirdağ
  3. Feci Kaza: 4 kişi yaşamını yitirdi.

Feci Kaza: 4 kişi yaşamını yitirdi.

feci kaza haber
feci kaza haber
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorlu’da yaşanan feci kazada aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi.

Babaeski’de yaşayan Çetin Karakuş ve eşi Çiğdem Karakuş, kısa bir süre önce Çorlu’da ikamet eden kızları Çisem Meriç’i ziyaret etmek için yola çıktı.

Ziyaret sırasında Çetin Karakuş’un doğum günü kutlanırken, gece torunları Aras Meriç’in rahatsızlanması üzerine aile hastaneye gitmek için harekete geçti. Çetin Karakuş, eşi Çiğdem Karakuş, kızları Çisem Meriç ve 6 aylık torunları Aras, otomobille Çorlu’nun İstanbul Yolu üzerindeki Zafer Mahallesi’nde yer alan ışıklı kavşağa geldiklerinde, kırmızı ışıkta beklerken büyük bir kaza yaşandı.

Faruk A. yönetimindeki 41 VV 964 plakalı araç, Karakuş ailesinin bulunduğu 39 DK 850 plakalı araca hızla çarptı ve araç 50 metre kadar sürüklendi. Olay yerine kısa sürede polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Feci kazada Yapılan kontrollerde, anne Çiğdem Karakuş ve kızı Çisem Meriç ile 6 aylık Aras Meriç’in yaşamlarını yitirdiği tespit edildi. Ağır yaralanan Çetin Karakuş ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çarpan aracın sürücüsü Faruk A. tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, Karakuş ailesinden geriye yalnızca Çetin Karakuş’un doğum günü kutlamasından kalan fotoğraflar kaldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Feci Kaza: 4 kişi yaşamını yitirdi.
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin