Çarşamba, Temmuz 24, 2024

Karısının sevgilisini öldüren Tayfun Vuran’a kamuoyundan büyük destek

Kamuoyundan Karısının Sevgilisini öldüren Tayfun Vuran’a büyük destek var.

Karısının sevgilisini öldüren Tayfun Vuran’a kamuoyundan büyük destek var. Geçtiğimiz günlerde Saray’da gerçekleşen olayda Tayfun Vuran 16:00 00:00 vardiyasından evine erken dönmüş. Bu sırada evde karısının sevgilisi olan Serkan Sevim’i saklandığı dolapta bulup bıçaklayarak öldüren Tayfun Vuran’a kamuoyunda destek sürüyor. Özellikle sosyal medya üzerinden örgütlenen insanlar karısının sevgilisini öldüren Vuran’a destek oluyorlar.

İMZA KAMPANYASI BAŞLADI

Change.org’da başlatılan imza kampanyası sosyal medyada çığ gibi büyüyor. Tayfun Vuran’ın yaptığı olayda haklı olduğunu savunanların sayısı bir hayli fazla bununla birlikte olayın gelişim tarzı bakımında çoğu sosyal medya kullanıcısı aynı durumda ben olsaydım aynısını yapardım diyor.

İşte imza kampanyasının linki;  https://www.change.org/p/info-adalet-gov-tr-tayfun-vuran-serbest-birakilsin/nftexp/nafta_fb_no_share_image/control/845002291?utm_content=nafta_fb_no_share_image%3Acontrol

Öte yandan Savcılık çıkışında krallar gibi karşılanan Tayfun Vuran’ı bekleyen 100 kişilik bir grup “Paşa rahat ol” “Adamsın Kalbini Ferah Tut” diyerek destek oldular. Ailesi tarafından da desteklenen Tayfun Vuran Kamuyonun ciddi bir kesiminin desteğini aldı.

Olayla İlgili soruşturma sürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER