Çarşamba, Nisan 24, 2024

İnfluencer İmren Gürsoy nereli? Kaç Yaşında?

İmren Gürsoy instagram üzerinden yaptığı paylaşımlar ile takipçilerine Kaliteli ve bilgilendirici içerikler üretmeye devam ediyor.  Sosyal medya paylaşımları ile annelerin ve anne olmaya hazırlanan kadınların oldukça dikkatini çekiyor.

İmren Gürsoy Nereli

1989 yılında Tekirdağ Çorlu’da dünyaya gelen Gürsoy, geniş ailede büyümesinin en büyük avantajının paylaşma sevgisini kazandırdığını dile getiriyor.

“Annelik ile hayatım değişti”

2014 yılında anne olan İmren Gürsoy anneliğin hayatında yaşadığı en güzel şey olduğunu dile getiriyor. Gürsoy, anne olması ile sosyal medyayı aktif kullanması arasında kuvvetli bir bağ olduğunu söyledi. Sosyal medya üzerinde oğluyla ilgili tecrübe ve deneyimlerini paylaşarak influencer hayatına adımını atan Gürsoy’un şimdilerde büyük bir takipçi kitlesi bulunuyor. Örnek anne modeli olarak bilinen ve takipçileri tarafından oldukça sevilerek takip edilen İmren Gürsoy; Instagram üzerinde de annelere ve anne adaylarına birçok yardımcı, pratik bilgiler sunuyor. Gürsoy, “Örnek anne olarak nitelendirmek çok hoşuma gidiyor. Beni takip edenler bilir ki sosyal medyada çocuğumla yaşadığım ve deneyimlediğim olayları sıklıkla paylaşıyorum. Bu durum da annelere ve anne adaylarına oldukça faydalı geliyor. Paylaşımlarıma sürekli devam edeceğim. Yeni ve farklı içeriklerin gelmesi de çok yakın” dedi.

Gürsoy; takipçilerinin mutluluk içerisinde kendisini takip etmesinden de oldukça memnun.

influencer gursoy yaptigi calismalarin yani s 2 14607115 o

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER