1. Haberler
  2. Tekirdağ
  3. İnfluencer İmren Gürsoy nereli? Kaç Yaşında?

İnfluencer İmren Gürsoy nereli? Kaç Yaşında?

imren gürsoy kimdir?
imren gürsoy kimdir?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İmren Gürsoy instagram üzerinden yaptığı paylaşımlar ile takipçilerine Kaliteli ve bilgilendirici içerikler üretmeye devam ediyor.  Sosyal medya paylaşımları ile annelerin ve anne olmaya hazırlanan kadınların oldukça dikkatini çekiyor.

İmren Gürsoy Nereli

1989 yılında Tekirdağ Çorlu’da dünyaya gelen Gürsoy, geniş ailede büyümesinin en büyük avantajının paylaşma sevgisini kazandırdığını dile getiriyor.

“Annelik ile hayatım değişti”

2014 yılında anne olan İmren Gürsoy anneliğin hayatında yaşadığı en güzel şey olduğunu dile getiriyor. Gürsoy, anne olması ile sosyal medyayı aktif kullanması arasında kuvvetli bir bağ olduğunu söyledi. Sosyal medya üzerinde oğluyla ilgili tecrübe ve deneyimlerini paylaşarak influencer hayatına adımını atan Gürsoy’un şimdilerde büyük bir takipçi kitlesi bulunuyor. Örnek anne modeli olarak bilinen ve takipçileri tarafından oldukça sevilerek takip edilen İmren Gürsoy; Instagram üzerinde de annelere ve anne adaylarına birçok yardımcı, pratik bilgiler sunuyor. Gürsoy, “Örnek anne olarak nitelendirmek çok hoşuma gidiyor. Beni takip edenler bilir ki sosyal medyada çocuğumla yaşadığım ve deneyimlediğim olayları sıklıkla paylaşıyorum. Bu durum da annelere ve anne adaylarına oldukça faydalı geliyor. Paylaşımlarıma sürekli devam edeceğim. Yeni ve farklı içeriklerin gelmesi de çok yakın” dedi.

Gürsoy; takipçilerinin mutluluk içerisinde kendisini takip etmesinden de oldukça memnun.

influencer gursoy yaptigi calismalarin yani s 2 14607115 o

Bu günlerde en çok sorulan soruysa İmren Gürsoy Boşandı mı olmaktadır. Ancak bu soru dedikodu olarak ortaya atılmıştır.

İmren Gürsoy ve eşi Samet Gürsoy’un boşandığına dair herhangi bir resmi açıklama ya da haber bulunmamaktadır. İkili, Gürsoy’un 21 yaşında evlenmesinden bu yana beraberler ve 2014 yılında dünyaya gelen Mete adında bir oğulları bulunmaktadır. Gürsoy, sosyal medya fenomeni olarak hem aile yaşantısına dair hem de annelik deneyimlerini takipçileriyle paylaşmaya devam etmekte, bu süreçte mutlu bir aile yaşamı sürdürdükleri bilinmektedir

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
İnfluencer İmren Gürsoy nereli? Kaç Yaşında?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin