1. Haberler
  2. Tekirdağ
  3. Candan Yüceer: “Adalet yerini bulacak!”

Candan Yüceer: “Adalet yerini bulacak!”

candan yüceer
candan yüceer
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla 2 yaşındaki Sıla Bebek’in hayatını kaybetmesi üzerine derin üzüntüsünü dile getirdi.

Yüceer, sadece bir Belediye Başkanı değil, bir anne olarak da yüreğinin yandığını belirtti. Sıla’nın son bir aydır verdiği yaşam mücadelesini kaybetmesi, bakmakla yükümlü olanların ihmalleriyle gerçekleştiği iddialarıyla derin bir keder yarattı.

“Suçluların hak ettikleri cezayı almaları için bu davayı adım adım takip edeceğim,” diyen Yüceer, sadece Sıla Bebek için değil, Türkiye’de yaşanan diğer trajik kayıplar için de adalet mücadelesi vereceğini vurguladı. 8 yaşındaki Narin, 19 yaşındaki İkbal ve Ayşenur, Süleymanpaşa’da saldırıda hayatını kaybeden Barkın Perçin, Fatma Özdemir ve Efe Can Fandos gibi kayıpların adalet bekleyen hikayelerini hatırlatan Yüceer, vandallığa, şiddete ve kötülüğe teslim olunmayacağını belirtti.

“Bu ülke vicdanlı ve merhametli insanlarla dolu,” diyen Yüceer, toplumsal birlikteliğin, karanlık güçlere karşı direneceğine olan inancını da vurguladı. “Adalet yerini bulacak!” sözleriyle biten mesajı, sosyal medyada geniş yankı buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Candan Yüceer: “Adalet yerini bulacak!”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin