1. Haberler
  2. Tekirdağ
  3. 25 Milyonluk Altın Vurgunu: Kuyumcu Tutuklandı

25 Milyonluk Altın Vurgunu: Kuyumcu Tutuklandı

25 milyonluk altın vurgunu
25 milyonluk altın vurgunu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 Milyon Liralık Altın vurgunu yapıp Kaçan Kuyumcu Yakalandı

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde kuyumculuk yapan Fatih Gümüş (45), müşterilerine kar payı vaadiyle topladığı 25 milyon liralık altınla ortadan kayboldu. Yaklaşık 30 kişiyi mağdur eden Gümüş, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde saklandığı evde polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

Dolandırıcılık Operasyonu

Olay, Arifiye Mahallesi’nde kuyumculuk yapan Fatih Gümüş’ün, müşterilerine altınlarını güvenli bir şekilde kasasında saklayabileceğini ve bu altınlar karşılığında aylık kar payı vereceğini vaat etmesiyle başladı. Ancak bir süre sonra dükkanını kapatarak ortadan kayboldu. Müşteriler, altınlarını geri alamayınca durumu polise bildirdi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, yaptıkları araştırmalar sonucunda Gümüş’ün Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine kaçtığını belirledi.

Saklandığı Evde Yakalandı

Tekirdağ’da saklandığı eve yapılan operasyonla gözaltına alınan Fatih Gümüş, Eskişehir’e getirilerek adliyeye sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği’nde ‘dolandırıcılık’ suçlamasıyla yargılanan Gümüş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Altınlar Hâlâ Kayıp

Polis ekipleri, Gümüş’ün müşterilerinden topladığı 25 milyon lira değerindeki altınların izini sürmeye devam ediyor. Yapılan baskınlarda altınlara henüz ulaşılamazken, soruşturma derinleştiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
25 Milyonluk Altın Vurgunu: Kuyumcu Tutuklandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin