Pazartesi, Nisan 15, 2024

Kahvede Oyun Oynarken Ölüyorlardı. | Kaza Ucuz Atlatıldı.

Yanıkağıl mahallesinde gerçekleşen kaza da şoförünün alkollü olduğu tespit edilen bir araç Köy Meydanında bulunan elektrik direğine çarparak durabildi.

FACİA UCUZ ATLATILDI

Olay geçtiğimiz gün Kapaklı Yanıkağıl mahallesi meydanında bulunan kahvenin hemen yanında gerçekleşti. İddiaya göre şoförünün alkollü olduğu bildirilen araç Kapaklı istikametinden Karaağaç istikametine dönerken elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta ciddi bir maddi hasar oluştu. Aracın hızla kahvehaneye girmesini direk önledi. Kazada aracın kahveye girmesini ve çok sayıda can kaybının yaşanmamasını orada bulunan elektrik direği önledi. Kaza sonrası olay yerine gelen Emniyet Güçleri olaya karışan şahısları gözaltına aldı. 

kapaklı kaza 1

ALKOL ŞÜPHESİ

Kazada acın içerisindeki alkol şişeleri dikkat çekti. Aracın içerisinde bulunan alkol şişeleri adeta kazanın neden gerçekleştiğini kanıtlar nitelikteydi. Kaza sonraki olay yerine gelen mahallesi sakinleri bu kazaların sürekli olarak gerçekleştiğini yetkililerin önlem alması gerektiğini dile getirdi. Daha önce aynı bölgede bir minibüs yine aynı elektrik direğine çarpmıştı.

Olay’da yaralanan şahısların Emniyetteki ifadeleri sürüyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER