1. Haberler
  2. Kapaklı
  3. Kahvede Oyun Oynarken Ölüyorlardı. | Kaza Ucuz Atlatıldı.

Kahvede Oyun Oynarken Ölüyorlardı. | Kaza Ucuz Atlatıldı.

haber resim
haber resim
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yanıkağıl mahallesinde gerçekleşen kaza da şoförünün alkollü olduğu tespit edilen bir araç Köy Meydanında bulunan elektrik direğine çarparak durabildi.

FACİA UCUZ ATLATILDI

Olay geçtiğimiz gün Kapaklı Yanıkağıl mahallesi meydanında bulunan kahvenin hemen yanında gerçekleşti. İddiaya göre şoförünün alkollü olduğu bildirilen araç Kapaklı istikametinden Karaağaç istikametine dönerken elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta ciddi bir maddi hasar oluştu. Aracın hızla kahvehaneye girmesini direk önledi. Kazada aracın kahveye girmesini ve çok sayıda can kaybının yaşanmamasını orada bulunan elektrik direği önledi. Kaza sonrası olay yerine gelen Emniyet Güçleri olaya karışan şahısları gözaltına aldı. 

ALKOL ŞÜPHESİ

Kazada acın içerisindeki alkol şişeleri dikkat çekti. Aracın içerisinde bulunan alkol şişeleri adeta kazanın neden gerçekleştiğini kanıtlar nitelikteydi. Kaza sonraki olay yerine gelen mahallesi sakinleri bu kazaların sürekli olarak gerçekleştiğini yetkililerin önlem alması gerektiğini dile getirdi. Daha önce aynı bölgede bir minibüs yine aynı elektrik direğine çarpmıştı.

Olay’da yaralanan şahısların Emniyetteki ifadeleri sürüyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Kahvede Oyun Oynarken Ölüyorlardı. | Kaza Ucuz Atlatıldı.
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin