Pazartesi, Mart 18, 2024

Talip Öztürk Resmen Kıyıköy Belediye Başkan Adayı

Talip Öztürk Adaylığını açıkladı.

2019 yılı mahalli idareler seçimleri yaklaştıkça adaylar netleşmeye devam ediyor. Kapaklı Gündem Gazetesi’nin imtiyaz sahibi duayen gazeteci Talip Öztürk Daha önce Kıyıköy Belediye Başkanlığına DSP’den aday adayı olduğunu açıklamıştı. Son yaptığı açıklama ile Talip Öztürk Kıyıköy Belediye Başkanlığı adaylığını resmen açıkladı. Yaptığı açıklama ile Kıyıköy için projelerini anlatan Öztürk şu ifadelere yer verdi. “
Öncelikle Belediye Başkan Adaylığımız Kıyıköy için Hayırlı olsun. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Demokratik Sol Parti Kıyıkoy Belediye Başkan Adaylığımız bu aksam itibari ile onaylanmıştır. Bir iddianın büyük bir umudun gerçekleşmesi için çıktığım bu yolun ne kadar meşakatli olduğunu çok iyi biliyorum.

ATATÜRK’ÜN YOLUNDAN AYRILMAYACAĞIM.

Bu yolda esas olanın insanımın vicdanı olduğunu çok iyi biliyorum. Doğup büyüdüğüm beni ben yapan beldeme hizmet etmek için çıktığım bu yolda ilk andan son ana kadar Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Devrimci, Yenilikçi ruhu İsmet İnönü nün Kararlı Duruşu Namuslu Cesareti, Erdal İnönü nün Mütevazi Beyefendi duruşu ve Sosyal Demokratlığı Partimizin lideri Sayın Kurucu Genel Başkanımız Bülent Ecevit’in Dürüstlüğü, Eğilmezliği ve Solculuğunu taşıyacağıma söz veriyorum.” dedi.

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER