Pazar, Nisan 14, 2024

Kendi Küçük Yüreği Büyük Davranış

Kendi Küçük Yüreği Büyük Davranış – Kumbarasını Bağışladı.

Kapaklı Haber – Kapaklı Atatürk Mahallesinde ikamet eden 8 yaşındaki Furkan Salha Tanuk, kumbarasını ihtiyaç sahiplerine bağışladı. Yaptığı bu davranış ile geçirdiğimiz zor günlerde büyük takdir topladı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Biz bize yeteriz Türkiyem’e kendi küçük yüreği büyük bir davranış örneği gösterek katıldı.

Bağışı Kapaklı Belediye Başkanı’na Teslim Etti.

Yaşadığımız koronavirüs salgınında yaşanan bu zor günlerde bu yardım örnek olarak tarihe geçti. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Minik Furkan’ın yaptığı bağışı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin teslim aldı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin bu anlamlı hareketinden dolayı Minik Furkan’ı kutlayarak şunları söyledi. “Atatürk Mahallemizde ikamet eden, yaşı küçük yüreği büyük Talha Furkan evladımız kumbarasında biriktirdiği harçlıkları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamız için bizlere teslim etti. Kocaman yürekli evladımıza, gönülleri fetheden bu davranışından dolayı teşekkür ediyorum.

Necip milletimiz küçüğüyle, büyüğüyle yardımsever ve cömerttir. El ele, omuz omuza vererek bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağız. ” dedi.

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER