Pazar, Nisan 14, 2024

Kapaklı Mehmet Elfide Erdegül İlkokulunda Demokrasi Bayramı

Kapaklı Elfide İlkokulu Yine Örnek Oldu. Mehmet Elfide İlkokulu Demokrasi Bayramına sahne olacak.

Kapaklı Elfide İlkokulunda Demokrasi Bayramı Yaşanacak. Kapaklı’da bulunan Mehmet Elfide Erdegül İlköğretim Okulu’nun Okul temsilcisi seçimleri bugün yapılıyor.

Kapaklı Elfide okulunda ki Öğrencilere hem demokrasi bilincini hemde seçme ve seçilme hakkının önemini anlatan seçim yarışı bir hayli çekişmeli geçeceğe benziyor. Okul Yönetiminden yapılan açıklama şu şekildedir. “Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu Okul Temsilcisi seçimleri bugün yapılacak.

23.10.2018 Tarihi itibariyle okulumuzda Okul Temsilciliğine aday olan öğrenciler netleşti. Okul temsilciliğine yoğun rağbet olan Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu bu durumu ile öğrencilere demokrasinin önemini, gerekliliğini ve katkılarını göstermesi itibariyle tam bir örnek teşkil etmektedir.

Özellikle yerel seçimlerin yaklaştığı dönemde öğrencilerin gireceği bu yarış Kapaklı’da bulunan Yerel siyasetçilere de örnek olacağa benziyor.

Mehmet Elfide Erdegül tarafından yaptırılan ve yıllardır ilçe merkezinde bulunan okulun öğrencileri yıllardır birçok sosyal etkinlikte İlçe halkının gururlandırmaya devam ediyor.

Okul adres: Cumhuriyet Mah Canbazlar Cad.No 5 Kapaklı Beldesi Kapaklı/Tekirdağ Telefon Numarası: 02827171314 İnternet Sitesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER