Pazar, Nisan 14, 2024

İyi Parti’de görev Yusuf Çetin’e verildi. ‘Kapaklı İyi olacak’

İyi Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün çok hareketli saatler yaşadı. Aynı günde iki mutluluk yaşayan İyi Parti mensupları hem İyi Parti’nin doğum gününü hemde her kesim tarafından sevilen mevcut İlçe Başkanı Yusuf Çetin’in İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından görevlendirilmesinin mutluluğunu yaşadı.

yusuf cetin gorev4

PARTİ BİNASINDA TOPLANILDI.

25 Ekim 2018 perşembe saat 20:00 de İYİ PARTİ Kapaklı İlçe Teşkilat binasında toplanan çok sayıda İYİ Parti’li üyeler eşliğinde İYİ PARTİ Tekirdağ İl başkanı Sayın Sertaç Alkaya ve Yönetim Kurulu üyelerinin’de katılımıyla  Kurucu İlçe Başkanı Sayın Yusuf Çetin’e Yeni Yönetimin kurulması için görevlendirme evrağı takdim edildi.

yusuf cetin gorev3

DOĞUM GÜNÜ PASTASI KESİLDİ.

1.Yaş gününü kutlayan İyi Parti’nin Doğum Günü Pastası kesildi. Birçok partili ve vatandaşın katıldığı törende İyi Parti’ye yeni katılan üyelerin rozet takma töreni yapıldı. Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Alkaya yaptığı konuşmasında Başkan Yusuf Çetin’e ve Yeni Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi. Ayrıca Alkaya konuşmasında Kapaklı ve Tekirdağ’ı İYİ Belediyecilikle tanıştıracaklarını iddia etti.

yusuf cetin gorev6

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER