Çarşamba, Temmuz 24, 2024

Kapaklı Berber Cinayeti Ustasını Öldürdü. – Tutuklandılar.

Kapaklı Berber Cinayeti Ustasını Öldürdü. Kapaklı Mustafa Bakkal Meydanında Kuaför dükkanı işleten Suat Bars yanında çırak olarak çalışan şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

SIRTINA ALDIĞI DARBELERLE YERE YIĞILDI.

İddialara göre gündüz berber dükkanında çalışan Serhat F. akşam saatlerinde Jix Erkek Kuaförüne arkadaşı Gürkan B. ile birlikte geldi. Suat Bars ile Serhat F. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sonrası karnına ve sırtına beş bıçak darbesi alan Suat Bars yere yığıldı.Kısa süren kavga ve cinayet kameralara an be an yansıdı.

HAYATINI KAYBETTİ.

Olayın ardından dükkanın yanında bulunan esnaflar tarafından Özel Optimed Hastanesine getirilen Suat Bars hemen acil servise kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Bars’ın nişan hazırlıkları yaptığı ortaya çıktı. Olay’dan sonra Bars’ın yüzlerce arkadaşı hastaneye akın ederken annesinin feryatları hastaneyi inletti.

ZANLILAR ADLİYEYE ÇIKARILDI.

Kapaklı Berber Cinayeti sonrasında Çerkezköy Asayiş Şübe Büro ekipleri berberde bulunan kamera görüntülerine el koydular. Olayın ardından yakalan zanlılar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İfadeleri alınan zanlılar Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklandılar.

Haraç İstediği bakkalı gözünü kırpamadan öldürdü. Haberine Baktınız mı?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER