Cuma, Nisan 26, 2024

Fidan Savaşları tüm hızıyla sürüyor.

Kapaklı’da geçtiğimiz günlerde Kapaklı Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından dile getirilen ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı hedef alan Fidan tartışması karşılıklı video savaşlarına döndü. Son olarak Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yayınladığı bir video ile sökülen fidanların 15 Temmuz Şehitler anıtı alanına alındığını söylemişti. Bugün yeni gelişmeler yaşandı.

MANDALI AÇIKLAMA YAPTI.

Salih Bezgin’in konuşmasından sonra olay A-HABER’den yayınlanmıştı. Yayınlanan haberin ardından İrfan Mandalı açıklama yapmıştı.İrfan Mandalı açıklamasında “Şu anda mevcut Hükümet Konağının yanında bulunan park alanımızda bulunmaktayız. Bazı Siyasetçiler ben onlara siyasetçi olduklarını kabul etmiyorum. Ancak seçilen kişilere de saygı duymamız gerekiyor. Buraya gelen arkadaşların buradaki fidanların bertaraf edildiğine dair söylentiler olduğunu gördük. Biz ağaçları ufak bir çocuk gibi sevip yetiştiriyoruz.

15 TEMMUZ ALANINA TAŞIDIK.

Konuşmasına devam eden Mandalı ,”Özel sektör ve katkı yapan vatandaşlarımız ile bu alanda ağaç dikim işi gerçekleştirdik. Ama o tarihte şu anda mevcut olan Hükümet Konağının yapılması mümkün değildi. Hükümet Konağı olmadığı için bu alana bir park alanı ihtiyacımız yoktu. Hükümet Konağının buraya gelmesi ile ilgili bir park ihtiyacı doğdu. Burada ağaçlar lav edilmedi. Bu fidanlar 15 Temmuz alanına taşınmıştır. Ancak taraflı olan Ulusal Basına bir baktım kesici aletler ile ağaç kesme görüntüleri verilmiş.Onların göstermiş olduğu gibi bir kesme olmamıştır. Biz fidanlarımızı 1 fire dahi vermeden 15 Temmuz fidanlığına taşıdık.

TERMİK SANTRAL VURGUSU

Mandalı sözlerine devam ederek “Buradaki arkadaşlar gerçekten  buradaki vatandaşları partisi ne olursa olsun. Düşünüyoruz diyorlarsa gelsinler. Kapaklı ilçesi Pınarça Mahallesinde yapılmak istenen Termik Santrale karşı gelsinler. Orada ki 5000 bin hektarlık alandaki ağaçların kesilmesine karşı gelsinler.” dedi.

ULUSAL BASINDA GELDİ. FİDAN SAVAŞLARI YENİ BOYUT KAZANDI.

Bugün ise olay yerinden A HABER canlı yayın yaptı. Salih Bezgin bugünkü açıklamalarında İrfan Mandalı’nın sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ile ilgili “Diyor ki biz buraya ağaç diktiğimizde Hükümet Konağı yoktu.Bilmiyorsa ben buradan kendisine söyleyeyim. Hükümet Konağının 29 Mart 2016 yılında ihalesi yapılmıştır. Bu gördüğünüz alana da kendisinin de olduğu bir programda 15 mayıs 2016 yılında ağaçları dikmiş bulunmaktayız. Ama şu anda görüyoruz ki bir tane dahi ağaç kalmamıştır.

BEZGİN “MİTOMANİ HASTALIĞINA YAKALANMIŞ”

“Bende burdan kendisine sesleniyorum. Genel Başkanı gibi o arkadaşta mitomani hastalığınamı yakalanmıştır.Tabi armut dibine düşüyor. Yine diyor ki ben buradaki ağaçları söktüm 15 Temmuz şehitler ormanına diktim. Eğer diktiyse o zaman oraya mevcut dikilen fidanları ne yaptınız. Sizin 15 Temmuz ormanına da mı kastınız var. Yalan söylüyorsun Sayın Başkan yalan. Yalanı yalan la kapatamazsın. Senin acil doktora gitmen lazım. Çünkü sen gösteriyor ki mitomani hastasısın.Buradan Kapaklı’lı vatandaşlarımız olarak sesleniyorum. 2 yıl sonrasını göremeyen bir Belediye Başkanını Kapaklı Belediye Başkanlığı yapmamalıdır.” dedi. Fidan tartışması siyasetin ısındığın günlerde de süreceğe benziyor.

Son dakika Haberi olarak gazetemize düşen İrfan Mandalı’nın Salih Bezgin için yaptığı videoyu paylaşıyoruz.

İrfan Mandalı’dan Salih Bezgin’e Göndermeli Video

 

Kapaklı Haber olarak bu haberde yorumu vatandaşlarımıza bırakıyoruz.

Pınarçada orman yangını haberimizi okudunuz mu?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER