Salı, Temmuz 23, 2024

Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz göreve başladı.

Daha önce Çerkezköy şube Müdürü olarak görev yapan İrfan Danışmaz kısa süre önce Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmıştı. Yeni Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz 12 Kasım 2018 sabahı göreve başladı.

DANIŞMAZ TEŞEKKÜR ETTİ.

İlk mesai gününde yanında bulunan dostlarına teşekkürlerini dile getiren İrfan Danışmaz şunları söyledi. “İlk çalışma günümde benimle olan tüm dostlarıma teşekkür ederim. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak herkesin yanında olan, kimseyi dışlamayan birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Kapaklı’da güzel işler yapmak için çalışacağız. Bu kapsamda herkesin desteğini bekliyorum. Kapaklı için hayırlı uğurlu olsun. ” dedi.

BÜROKRASİYİ ÖNEMSEMİYORUZ.

Çerkezköy’den yoğun bir araç konvoyu ile görev yerine gelen Danışmaz düzenlenen tören ile göreve başladı. Törene Kapaklı’da bulunan Okul Müdürleri ve çok sayıda eğitim görevlisi katıldı. Danışmaz’ı ilk mesai gününde Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’te yalnız bırakmadı. Yapılan törende bir konuşma yapan Gümüş şunları söyledi. “Bu koltuklar gelip geçicidir. Önemli olan bu kubbede hoş bir seda bırakıp dua almaktır. Biz bu işlerin hamallığını yapıyoruz. Asla bürokratik kısmıyla ilgilenmedik. Bu işi daha önce Çerkezköy’de başardık. Hep birlikte el ele vererek Kapaklı’da da başaracağımıza olan inancım tamdır. İnşallah Kapaklı için en hayırlısı olacaktır.” dedi.

 

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER