Pazartesi, Mart 18, 2024

Akın Yılmaz Gece Gündüz Aday gibi Çalışıyor.

Akın Yılmaz Gece Gündüz Aday gibi Çalışıyor.

Akın Yılmaz Kapaklı Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı olarak gece gündüz yağmur çamur demeden vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor. 

ÇALMADIĞI KAPI ZİYARET ETMEDİĞİ ESNAF KALMADI.

Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı henüz açıklanmadı. Ancak bir aday adayı var ki neredeyse çalmadığı kapı kalmadı. Tüm esnafı dolaşıyor. Halkın sorunlarını dinliyor. Çözümler üretip projeler sunuyor. Siyaseti çirkinleştirmeden halka inip dertleri ile dertleniyor. Düğünlerde o, Derneklerde o, Çarşıda, Pazarda Kapaklı’nın her köşesine iniyor. Akın Yılmaz 2009 yılında kaybettiği ve tecrübe kazanarak eksiklerini görerek analiz ettiği Kapaklı halkına farklı bir siyaset sunuyor. Aday kim olursa olsun her zaman partisinin yanında siyaset üstü bir profil çiziyor. 

KARAR GENEL MERKEZİN

Ak Parti Genel Merkezinin bu hafta adayı açıklaması bekleniyor. Bu aday adaylığı sürecinde en çok kim çalıştı sorusunun cevabı ise her kesim tarafından Yılmaz olarak gözüküyor.  Aday kim olursa olsun. Aday Adaylığı süreci ve genel olarak oluşan kanaat Akın Yılmaz’ın ciddi bir potansiyele sahip olduğu gerçeğidir.

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER