Pazartesi, Mart 25, 2024

Kapaklı’da izinsiz sokağa çıkanlara ceza yağdı.

Kapaklı’da izinsiz sokağa çıkanlara ceza yağdı. Koronavirüs önlemleri kapsamında Tekirdağ İli genelinde 10.04.2020 24.00 itibariyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle Kapaklı’da bugün sokaklar genel olarak boş kaldı. Fırınlar ekmek üretimine devam ederken bazı mahallelerde ekmek dağıtımı yapıldı. Evi Fırınlara yakın olan vatandaşlar ise evden çıkarak ekmeklerini aldılar.

Süleyman Soylu İstifa etti haberine baktınız mı?

Kurallara Uymayanlara Ceza Kesildi.

İzin almadan sokağa çıkan vatandaşlara Kapaklı Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından cezai işlem uygulandı. Sokağa çıkma yasağı kurallarına göre denetimlerini yapan Kapaklı Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Atatürk Mahallesi üzerinde bulunan boş bir arazide sokağa çıkma yasağına aldırış etmeden oturan 8 kişiye 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 32. Maddesi ve 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. sayılı maddesince cezai işlem uygulandı.

Ayrıca Cumhuriyet mahallesinde bir adreste kumar oynandığı ihbarı üzerine olay yerine giden Emniyet güçleri yine bu mahalde bulunan 5 vatandaşa sokağa çıkma yasağı kurallarına uymadığı için cezai işlem uyguladı. Bu kapsamda sokağa çıkma yasağının devam edeceği 12.04.2020 24.00 Pazar günü de Kapaklı’da denetimlerin sıkı bir şekilde devam edeceği bilgisi verildi.

Çerkezköy imsakiye 2020 saatlerine bakmak istermisiniz?

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER