Pazartesi, Mart 25, 2024

Muhtar Seçkin Dilsiz’den Cumhuriyet Mahallesine pazar talebi

Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz Cumhuriyet Mahallesi halkını dinledi pazar talebini iletti.

Cumhuriyet Mahallesinin sevilen Muhtarı Seçkin Dilsiz Vatandaşların kendisine yaptıkları halk pazarı şikayetlerini yaptığı başvuru ile Kapaklı Belediye Başkanlığı’na Sundu.

Cumhuriyet Mahallesine Halk Pazarı Talebi

Kapaklı’nın sevilen isimlerinden Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz Kapaklı Belediyesine yazdığı dilekçesinde “Yaklaşık 35000 nüfusu ile Trakya ve Bölgemizin en büyük mahallesinde bir halk pazarı bulunmamaktadır. Kapaklı’nın diğer iki mahallesinde kurulan pazarlar vatandaşlarımıza çok uzak mesafede olup bu mesafeleri özellikle bayanlarımız yürümekte zorlanmaktadır. Erbay caddesi yada uygun görülen bir yere halk pazarı kurulduğu takdirde vatandaşlarımız alışverişlerini daha rahat bir şekilde gerçekleştireceklerdir. Bu bölgeye halk pazarı kurulursa vatandaşlarımızın büyük bir sorunu çözülecektir.” Şeklinde bir dilekçe ile Kapaklı Belediyesine resmi başvurusunu yaptı.

Sosyal Medyada Takdir topladı.

Özellikle bu davranışı ile sosyal medya’da büyük ilgi ve takdir gören dilekçeye vatandaşlar çok olumlu şekilde tepki verdileri. Şimdi Kapaklı Belediye’sinin vereceği karar Bekleniyor.

muhtar seçkin dilsiz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER