Pazartesi, Mart 18, 2024

Yengeç Burcu Özellikleri (22 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Elementi: Su

Niteliği: Öncü

Gezegeni: Ay

Rengi: Mavi

Taşı: İnci

Günü: Pazartesi

 

Yengeç burcu özellikleri: Evine, annesine, ailesine, yurduna düşkün, duyarlı, hassas, yemeğe, sofraya meraklı, tarihsel konulara ilgili, müzik yeteneğine sahip

 

Yengeç burcu erkeği:

Annesine ve eşine düşkün, evine bağlı erkeklerdir. Mutfaktan, yemek yapmaktan, güzel sofralardan keyif alır. Algısı yüksek, anlayışlı, şefkatli ve merhametlidir ancak bunu abarttığında boğucu gelebilir.

Yengeç burcu kadını:

Güzel ve çekici kadınlardır, iyi bir eş ve anne olurlar, evlerinde zaman geçirmeyi, mutfakla ilgilenmeyi, yemek pişirmeyi ve yemeyi severler. Kadınlar, kadınsal konularla ve çocuklarla araları çok iyidir.

Tarzı: Göğüs dekoltesini gösteren giysiler, yuvarlak kesimler, bol ve rahat elbiseler, yumuşak kumaşlar

 

Bedende temsil ettiği bölge:

Göğüs, mide

 

Anlaştığı burçlar:

Akrep, Balık, Oğlak

Anlaşamadığı burçlar:

İkizler, Yay, Kova

 

Olumlu yönleri:

Şefkatli, korumacı, derin ve içten seven, aileye düşkün, duygusal, sezgisel, hassas, duyarlı, fedakar, cefakar

Olumsuz yönleri:

Ağır, sessiz, kolay anlaşılamayan, kaygılı, endişeli, şüpheci

 

Aşık Yengeç:

Oldukça sulugöz olabilir, sorunları aşırı büyütebilir, ruh hali binbir değişiklik gösterebilir, fazlasıyla takıntılı olabilir. Sevgiliniz veya eşiniz Yengeç ise sabırlı olmanız gerek. Zira anlaması hiç de kolay olmadığı gibi, kendisi de konuşup anlatmak veya açıklamak istemez. Gereksiz yere endişe ve korkulara bakabilir. Endişe duyduğu konuyu açıklamanız için üstünüze gelebilir, oldukça boğucu olabilir. Annesine ve ailesine aşırı düşkün olabilir. Ancak bir Yengeç’in kollarında sırtınız asla yere gelmez. Sizi herkesten ve herşeyden koruyabilir, sevgi ve şefkatiyle sarıp sarmalayabilir.

Anne Yengeç:

Şefkatli, duyarlı, ilgili, korumacı bir annedir. Yaptığı güzel ve sağlıklı yemeklerle beslenmeye oldukça önem verir. Ancak aşırı ilgili ve koruma çocuk için zaman zaman boğucu olabilir. Fazlasıyla sahiplenici olabilir.

Baba Yengeç:

Duygusal, duyarlı, sezgileri oldukça güçlü bir babadır. Gerekli olduğunda, yeri geldiğinde annenin yerini alabilir, bir anne gibi şefkatli ve korumacı olabilir. Ailesi ve çocukları her şeyden önde gelir.

Çocuk Yengeç:

Annesine ve ailesine oldukça düşkün bir çocuktur. Adeta ailesinin gözünün içine bakar. Bulunduğu ortamın, evin huzursuzluğu, dağınıklığı onu üzer, her şeyin yolunda gitmesi konusunda oldukça kaygılıdır zira. Mutlu ve sakin bir yuva ister.

Akrep Burcu Özellikleri sayfamızdan akrep burçlarını da inceleyebilirsiniz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER