Pazartesi, Mart 18, 2024

Akrep Burcu Özellikleri (24 Ekim – 22 Kasım)

akrep burcu
akrep burcu

 

Akrep Burcu Özellikleri (24 Ekim – 22 Kasım)

Akrep Burcu Elementi: Su

Niteliği: Sabit

Gezegeni: Mars

Rengi: Bordo

Taşı: Opal

Günü: Salı

 

Akrep burcu özellikleri:

Mücadeleci yönü yüksek, güçlü ve hırslı kişilerdir. Pes ettiğini düşündüğünüz anda küllerinden yeniden geri dönebilir. Güvenilir, kaliteli insanlardır.

 

Akrep burcu erkeği:

Şeytan tüyü de denilebilecek farklı bir gizem, manyetizma ve çekiciliğe sahiptirler. Pek çok şeyin farkında değilmiş gibi dursalar da sezgileri sayesinde anlayışları, kavrayışları son derece güçlü erkeklerdir. Yalan ve riyaya tahammülleri yoktur.

Akrep burcu kadını:

Gizemli, sezgileri güçlü, zorlayıcı Akrep burcu kadınına asla yalan söylememenizi, onu aldatmamanızı tavsiye edebiliriz. Kapalı sırların üzerine gitmekten, sorgulamaktan asla vazgeçmez. Zor beğenir, zor bırakır.

Tarzı: Koyu renk giysiler, gizemli görünüm, kapatan aksesuarlar ve makyaj, siyah ojeler, dudaklar, dekolte, seksi giysiler

 

Bedende temsil ettiği bölge:

Cinsel bölgeler

 

Anlaştığı burçlar:

Yengeç, Balık, Boğa

Anlaşamadığı burçlar:

Kova, Aslan, Başak

 

Olumlu yönleri:

Mücadeleci, yılmaz, kararlı, gözükara, derin, sezgisel, farkındalığı ve algısı yüksek

Olumsuz yönleri:

Şüpheci, kıskanç, biriktirip sonra patlayan, sessiz, derinden ilerleyen

 

Aşık Akrep:

Bu burca sahip bir bireyle birlikteyseniz öncelikle hiçbir şey saklamamanız gerekir. Zira sizi bilinçaltınızın en derinlerinde kalan şeylere varana dek okuyabilir, çoğu zaman bunların siz bile farkında değilsinizdir ancak o farkındadır. Dolayısıyla bu burçla ilişki pek de kolay değildir. Sizi sürekli bir değişime zorlar. Akrep sevgiliye yanlış yapmayın. Devam bir ilişkiniz varsa zaten size yapmamanız gerektiği düşüncesini size çoktan vermiştir. Oldukça kararlı ve tutkuludur. Bıkması ve bırakması zordur. Karşısındaki artık değiştirip dönüştüremeyeceğini anladığında kendi bırakır. Aksi takdirde onun kıskaçlarından kurtulmanız pek de kolay değildir.

Anne Akrep:

Çocukların psikolojisinden iyi anlar. Onları nasıl yöneteceğini çok iyi bilir ve uygular. Ancak mücadeleci yönü, hayata karşı hırsı, iddiası ve rekabeti onu zaman zaman baskıcı, uğraşması zor ve meşakkatli kılabilir.

Baba Akrep:

Her şeyi bilir, görür ve anlar. Ondan bir şey saklayamaz, yalan söyleyemezsiniz. Size söylemese, dışa vurmasa bile olan bitenin farkındadır. Herhangi bir açığınızı eğer yüzünüze vurmuyorsa, bilmediğini ya da farkında olmadığını asla düşünmeyin. Tehlikeli bir durum yoksa yalnızca psikolojik olarak sizi yıpratmak istemediğinden söylemiyordur.

Çocuk Akrep:

Gizemlidir, sevimlidir, şeytan tüylüdür, algıları ve zekası düşündüğünüzün kat kat üzerinde olabilir. Her şeye karşı derin bir ilgisi ve merakı vardır. Her türlü gizemi çözmeye çalışan bir detektif gibidir. Zor oyunlardan, mücadele ve rekabetten hoşlanır. Yaşadıklarını ve kendisine yapılanları ömrü boyunca unutmaz.

Yengeç Burcu Özellikler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER